تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/11/02 - 15:52
کد خبر: 528214

شوک بزرگ به اسرائیل/ اقدام هوشمندانه حماس حین تحویل اسرای اسرائیلی

شوک بزرگ به اسرائیل/ اقدام هوشمندانه حماس حین تحویل اسرای اسرائیلی

عطوان با اشاره به شکست اهداف نتانیاهو در غزه و شوک بزرگی که رزمندگان القسام به اسرائیل و همه جهان وارد کردند، گفت کسی که نتانیاهو را وادار به پذیرش آتش‌بس کرد، رزمندگان قهرمان مقاومت بودند که ارتش اسرائیل را درمانده کردند، نه ترامپ.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم و تحلیلگر شناخته شده فلسطینی در سرمقاله امروز خود به بررسی تحولات مربوط به آتش بس در غزه و قدرت‌نمایی نیروهای مقاومت پرداخته و نوشت: رزمندگان گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) نه تنها موفق شدند در جنگ پیروز شوند، بلکه ضربات مهلکی به روحیه صهیونیست‌ها وارد ساختند؛ جایی که صدها تن از این رزمندگان با انجام رژه نظامی در غزه نه فقط رژیم صهیونیستی، بلکه کل جهان را غافلگیر کردند.

عبدالباری عطوان افزود: مبارزان القسام از دل تونل‌ها با لباس‌های سبز بسیار زیبا و با سلاح‌های شخصی خود بیرون آمدند و از این رویداد بزرگ جهانی برای نشان دادن قدرت خود استفاده کردند؛ آن هم در زمانی که «بنیامین نتانیاهو» طی ۱۵ ماه جنگ دائماً ادعا می‌کرد که گردان‌های القسام در اوج ضعف قرار گرفته‌اند.

اقدام هوشمندانه مبارزان مقاومت هنگام تحویل اسرای اسرائیلی

این تحلیلگر فلسطینی تصریح کرد: در اینجا باید به چهره‌های خندان سه زن اسیر اسرائیلی که در اولین مرحله تبادل اسرا طبق توافق آتش بس آزاد شده بودند، اشاره کنیم. این اسرا در وضعیت جسمی و روانی بسیار خوبی به سر می‌بردند ؛انگار که در یک هتل مجلل اقامت داشته‌اند و یا تازه از کنسرت برمی‌گردند. همچنین حرکت هوشمندانه محافظان این اسرا یعنی رزمندگان القسام در دادن هدیه نمادین به اسرای صهیونیست هنگام ترک غزه توسط خودروهای صلیب سرخ، بسیار حرکت جالبی بود.

در ادامه این مقاله آمده است: در شرایطی که آمریکا و اروپا، مبارزان القسام را در لیست تروریسم قرار داده‌اند، اما این رزمندگان، اوج انسانیت را به نمایش گذاشتند؛ این در حالی است که سفیران و نمایندگان تمدن غرب (صهیونیست‌ها) به اسرا تجاوز و مانند نازی‌ها با آنها رفتار می‌کنند. بارزترین نمونه در این زمینه وضعیت دردناک بانوی مجاهد فلسطینی «خالده جرار» است که در اولین مرحله تبادل اسرا آزاد شد.

مبارزان مقاومت نتانیاهو را مجبور به آتش بس کردند

این تحلیلگر فلسطینی در ادامه به وضعیت کرانه باختری پرداخته و تاکید کرد: شعله ور شدن آتش مقاومت در کرانه باختری، گسترش عملیات‌های شهادت طلبانه و افزایش تعداد کشته شدگان در صفوف ارتش اشغالگر در روز اول آتش بس، موید ادامه مقاومت فلسطینی‌ها در جبهه‌های مختلف همزمان با انجام معامله تبادل اسراست.

در این میان کسی که نتانیاهو را وادار به نوشیدن جامِ شکست (پذیرش آتش بس و عقب نشینی از مواضع خود) کرد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا نبود؛ بلکه قهرمان‌های گردان‌های القسام، سرایا القدس، گردان‌های شهدا الاقصی و همه رزمندگان مقاومت بودند که ارتش صهیونیستی را با تلفات سنگین در میان صفوف آنها، چه در غزه و چه کرانه باختری و قبل از آنها در جنوب لبنان خسته کردند.

بر اساس این یادداشت، نتانیاهو شکست خورد و به هیچ یک از اهداف خود نرسید؛ اهدافی که عبارت بودند از نابودی جنبش‌های مقاومت در نوار غزه، آوارگی همه فرزندان غزه و شهرک سازی اسرائیلی‌ها در این باریکه.

بنابراین ما بعید نمی‌دانیم که نتانیاهو در چند روز آینده و قبل از پایان مرحله اول آتش بس، به امید بقا در قدرت، توافق آتش بس را نقض کند. اما حتی اگر این اتفاق هم بیفتد اهدافی که نتانیاهو طی ۱۵ ماه جنگ نسل کشی و پاکسازی نژادی علیه غزه نتوانست محقق کند، در جنگِ دوباره هم حاصل نخواهد شد و هر اقدامی از سوی اسرائیل برای بازگشت به جنگ، با واکنش‌های انتقامی از کرانه باختری نوار غزه، یمن و حتی شاید لبنان و عراق مواجه خواهد بود.

عبدالباری عطوان در پایان این مقاله خود نوشت: مردم ما در نوار غزه برای پیروزی گردان‌های مقاومت به ویژه گردان‌های القسام و شاید بازگشت «ابوعبیده» (سخنگوی القسام) بعد از ماه‌ها غیبت جشن می‌گیرند. ما این پیروزی را تبریک می‌گوییم و از هیچ یک از رهبران عرب، به استثنای یمن تشکر نمی‌کنیم.

ما بر آمادگی گردان‌های القسام برای بازگشت به جنگ به شکل قدرتمندتر تاکید می‌کنیم و مقاومت توان عالی خود برای اداره جنگ و همچنین مدیریت مذاکرات را نشان داد. در پایان می‌توانیم بگوییم که آزادی تمام فلسطین و اعاده حیثیت به اعراب و مسلمانان توسط مبارزان شریف مقاومت، نزدیک شده و تنها مسئله زمان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top